Δελτίο Τύπου για διακοπή κυκλοφορίας στον Τύρναβο λόγω βλάβης ύδρευσης

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 18/10/2024 από τις 09:00, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στον Τύρναβο, επί της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου έμπροσθεν του κτιρίου του ΟΤΕ. Η διακοπή της κυκλοφορίας είναι αναγκαία για την επισκευή τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης.

 

Όσον αφορά τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μετά από τις σχετικές οδηγίες από το Α.Τ. του Τυρνάβου προτείνεται:

 

  • Τα εισερχόμενα ΙΧ με κατεύθυνση από την Λάρισα προς Δαμάσι/Ελασσόνα μέσω του κέντρου της πόλης του Τυρνάβου να αποφεύγουν την διέλευση μέσω της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου (Τμήμα Ουζερί Στατήρης – Γαλαξίας – Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης) και να διέρχονται από την οδό Δημοκρατίας (Ζαχαροπλαστείο Τσίκος) μετά την Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου.
  • Τα εισερχόμενα ΙΧ κινούμενα επί της οδού Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου, με κατεύθυνση από Δαμάσι προς Λάρισα θα εκτρέπονται δεξιά για διέλευση μέσω της οδού Μακεδονίας, η οποία θα οδηγεί είτε στην έξοδο από την Πόλη του Τυρνάβου στο ύψος του 1ου Γυμνασίου είτε στην προσέγγιση της Κεντρικής Πλατείας του Τυρνάβου μέσω της οδού Καραολή και Δημητρίου.
  • Όσον αφορά τα βαρέα οχήματα που κατευθύνονται από Λάρισα προς Δαμάσι/Ελασσόνα και αντίστροφα, προτείνεται η αποφυγή της διέλευσης μέσα από το κέντρο της πόλης του Τυρνάβου. Τα οχήματα μπορούν να εισέρχονται στην πόλη από τον κυκλικό κόμβο που συνδέει την πόλη του Τυρνάβου με την Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης και στη συνέχεια να διέρχονται μέσω των οδών Δασκαλοπούλου, 1ης Σεπτεμβρίου και Ειρήνης.
  • Σε περίπτωση εισόδου βαρέων οχημάτων στην πόλη του Τυρνάβου, αυτά θα εκτρέπονται είτε μέσω της οδού Πυθαγόρα (γήπεδο/ανάχωμα) από Λάρισα προς Δαμάσι/Ελασσόνα είτε μέσω της οδού Ειρήνης από Δαμάσι προς Λάρισα.